Inscripcions

Les inscripcions per La Navarclina del 7 de gener de 2024 s’obriran properament.

La cursa

La Navarclina és una cursa amb modalitats de 5 i de 10 quilòmetres que transcorre pels voltants de Navarcles, passant també pels termes municipals de Sant Fruitós de Bages i de Talamanca. A l’edició de 2022, que es va celebrar el 20 de novembre, es va mantenir el circuit clàssic per la modalitat de 10K. La sortida es fa des de la Pista d’Atletisme de Navarcles i, després de fer 2km per asfalt, la resta del circuit es fa per pista forestal. El perfil descriu un inici planer, una llarga pujada i un final molt ràpid. La modalitat de 5K serà en la seva pràctica totalitat per pista forestal, amb unes pujades i descensos força pronunciats.

A més de les curses de 5K i de 10K, enguany hi haurà una modalitat de caminada popular, que transcorrerà pel circuit de 10K, a més de curses infantils.

La cursa està organitzada pel Club d’Atletisme Navarcles.

Recorregut

Recorregut de la modalitat 5K

Recorregut de la modalitat 10K i de la caminada

Horaris

08.30 a 10.30: Recollida de dorsals i inscripcions presencials (en cas que en quedin)

09.00 a 09.30: Inici de la caminada.

10.00: Mini Navarclina (cursa infantil)

10.45: Inici de la cursa (modalitat 5K)

11.00: Inici de la cursa (modalitat 10K)

12.30: Entrega de premis i sorteig de material

Premis

Trofeu i obsequi per als tres primers classificats de la classificació general masculina i femenina, per les modalitats de 5K i de 10K.

Trofeu i obsequi per al primer navarclí i per a la primera navarclina (que no hagin quedat entre els tres primers/es classificats/des), per les modalitats de 5K i de 10K.

Reglament

  • El dorsal de participació a la cursa s’haurà de portar sempre en un lloc visible a la part frontal del cos.
  • L’edat mínima per participar a la cursa és de 12 anys. Els participants de 12 a 15 anys hauran de participar acompanyats d’un adult, que es farà responsable en tot moment del o de la menor.
  • Els participants han de tenir una forma física suficient per córrer 5 o 10 quilòmetres sense posar-se en risc.
  • L’organització podrà desqualificar tots aquells participants que demostrin una actitud incívica o inadequada en qualsevol moment.
  • L’organització es reserva el dret d’anul·lar o modificar la prova davant d’esdeveniments no previstos.
  • L’organització no es fa responsable dels accidents o dels perjudicis que la cursa pugui provocar als participants.
  • La participació en la prova suposa l’acceptació de tota la normativa.

Preus

La inscripció anticipada a la cursa té un preu de 10€ per la modalitat de 5K i de 12€ per la modalitat de 10K i per la caminada. En cas que quedin inscripcions disponibles, el mateix dia tindran un preu de 15€ per la modalitat de 5K i de 16€ per la modalitat de 10K i per la caminada. Els socis del Club d’Atletisme Navarcles tindran un 50% de descompte en aquests preus.

La inscripció inclou el dret a participar a la cursa i optar als premis en funció de la classificació. S’inclou també, per a tots els participants, una samarreta tècnica, avituallament a mitja cursa (excepte per la modalitat de 5K) i al final, entrepà de botifarra / opció vegetariana i participació al sorteig de material dels patrocinadors al final de la cursa.

Mini Navarclina (cursa infantil)

A les 10.00 del matí es celebrarà la Mini Navarclina, pensada per a nens i nenes d’entre 6 i 12 anys.

Preu: 4 euros anticipada, 6 euros presencial (inclou participació a la cursa, avituallament final i petit obsequi de record).

Distància: Circuits de 2km i de 4km.